İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM, MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ SN. AYKUT AKÇA'YA ZİYARET

04.06.2022 997

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürlüğüne yeni atanan Sn. Aykut Akça; okul müdürümüz Erol Sevindir, müdür yardımcısı Yalçın Gezer, müdür yardımcısı Mehmet Dursun Kaleli ve Bilişim Teknolojileri Alanı şefi Kemal Yaşar Can'dan oluşan heyet tarafından makamında ziyaret edildi.

İlimizdeki tüm MTAL'lerin bağlı olduğu Mesleki ve Teknik Eğitim şube müdürlüğüne atanan Sn. Aykut Akça öğretmenlik mesleğine 2003 yılında okulumuzda başladı. O günkü adıyla Bilgisayar bölümü şimdiki adıyla Bilişim Teknolojileri Alanında görev yapan Sn. Aykut Akça okulumuzda müdür yardımcısı olarak da görev yapmıştı.

2003- 2009 yılları arasında okulumuzda görev yaptığı yıllarda ziyaret heyetinden müdür yardımcısı Yalçın Gezer ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Mehmet Yaşar Can ile mesai arkadaşlığı yapmıştı.

Okulumuzun o zamanki iklimi ve arkadaş ortamınndan övgü ve özlemle bahseden Sn. Akça okulumuzdaki eğitim kadrosu ve öğrencilere selam ve esenlik dileklerini iletti.

04-06-2022