SEUP II (MESLEKİ ve TEKNİK EĞİTİM YOLUYLA SURİYELİ ÖĞRENCİLERİN ENTEGRASYONU VE UYUMU PROJESİ) EV ZİYARETLERİ BAŞLADI

17.10.2022 338

Okulumuzun paydaşı olduğu SEUP II faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin evlerini ziyaret edip hem öğrencilerle hem de velileriyle konuşup eğitim süreci, eğitimin sürdürülebilirliği ve projenin sunduğu olanak ve destekler üzerinde konuştuk.

AB kaynaklı proje, okulumuzda eğitim gören Suriye uyruklu ve bir o kadar da Türk öğrenciye eğitimlerini kesintisiz sürdürebilmeleri için imkan ve kaynaklar sunuyor.

Proje kapsamındaki öğrenci ailelerine ziyaretler 15 Kasım 2022 tarihine kadar sürecek.